Slank zijn en afslanken


Als je slank bent wordt het naar mate je ouder wordt je slanke figuur te behouden steeds moeilijker. Vaak is het geval bij de vrouwen wanneer ze eenmaal bevallen zijn hun oude slanke figuur nooit meer terugkrijgen.

Na een bevalling kom je toch gemiddeld tien kilo aan. De kunst is dan ook deze tien kilo snel weer kwijt te raken. Als dit niet gebeurt zal er met de jaren steeds meer kilo's aankomen en zal je nooit meer je oude slank figuur meer terug krijgen.

Er zijn ook vrouwen die altijd slank zijn en slank blijven. Dit komt ook voornamelijk door de gezonde eetgewoontes en eetpatronen. Het lijkt dat ze er niks voor hoeven te doen, maar dit is niet zo. Mocht je iemand hebben in je omgeving die je persoonlijk kent en die altijd slank is. Kan je gerust vragen wat haar eetgewoontes zijn en haar eetpatronen.

Als je slank ben is het belang je eetgewoonte te behouden, want dit is de succes achter je slanke figuur. Wil jij afslanken is belangrijk om te kijken hoe je eetgewoontes zijn. Je zal dan merken dat vele handelingen die je doet uit gewoonte zijn. Dus wil je serieus en voor langere termijn afslanken. Verander dan als eerst je eetgewoonte!

Tip: Lees "De 10 geboden" en doe de Gezondheid Check dit kan je houvast geven!

Aanraders!

© Copyright 2009 | eeuwigslank.nl | Disclaimer