Afvallen


Binnen 5 dagen afvallen? Binnen 6 weken afvallen? Vetverbranders volg deze dieet en je kan binnen 10 dagen 5 kilo afvallen? Wie kent deze slogans niet en wie heeft ze niet gebruikt. Afvallen is helaas niet zo makkelijk en simpel! Heeft tijd nodig, discipline en je moet afscheid nemen van de vele lekkere tussendoortjes of de lekkere sauzen.

Nu je toch bezig ben met afvallen neem ook afscheid van je frituurpan! Is makkelijk om even de frituurpan aan te zetten als je geen zin hebt om te koken. Als je daadwerkelijk wil afvallen heb je gemerkt dat je voordat je hieraan begint eerst goed moet nadenken wat er weg moet. Stel je ook de vraag wat kan mij verleiden wat niet goed is voor mijn afval proces.

Je zal na enkele weken merken dat je alleen al door het veranderen van je eetgewoontes enkele kilo's ben afgevallen. Dit kunnen na enkele maanden tientallen kilos zijn? Let hierbij wel op dat je niet te drastische aan de slag gaat, want dit houdt je dan weer niet vol. Het veranderen van je eetgewoontes moet je ondersteunen met sporten en of veel bewegen.

Tip: Lees "De 10 geboden" en doe de Gezondheid Check dit kan je houvast geven!

Aanraders!

© Copyright 2009 | eeuwigslank.nl | Disclaimer